Sociedad
Gimnàstic Tarragona

“En la situació que estem només pensem en guanyar el primer partit de lliga”

Vicente Moreno ha explicat que l’equip treballa i pensa en el partit de dissabte a Elx. El partit de Copa Catalunya de demà contra el Sant Andreu queda en segon terme.

Vicente Moreno donant instruccions des de la banqueta. / La Liga

Tarragona

El Nàstic de Tarragona juga demà dimecres (20:45h) al Narcís Sala contra el Sant Andreu en partit quarts de final de la Copa Catalunya.

Tot i això, Vicente Moreno ha deixat clar en roda de premsa que en la situació que es troba l’equip -cuer de Segona Divisió- ara mateix només pensen en poder aconseguir el primer triomf en lliga que els hi doni oxigen i els ajudi a sortir dels llocs de descens. “En la situació que estem en lliga no tenim temps per ocupar-nos d’altra cosa que no sigui la de buscar la primera victòria”. El tècnic també ha dit que “no obstant, anirem a competir i a passar l’eliminatòria”, al que ha afegit “sempre pensant i planificant la setmana per al partit de dissabte a Elx i no tant per al partit de demà”.

El partit de demà contra el Sant Andreu serà una bona oportunitat per a jugadors poc habituals i també del filial per disposar de minuts amb el primer equip.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00