Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 17 de Septiembre de 2019

Otras localidades

Que et paguin per córrer

Una reusenca i el seu Company creen una aplicació que permet guanyar diners a mesura que es van corrent quilòmetres de distancia.

 

“Al principi ens van tractar de bojos però ara ja s’ho creuen”. Alba Vázquez que juntament amb el seu company Matej Jahnátek han creat l’APP “Runister”.

Primer eren reticents però ara pares, amics, familiars van ser i encara són els conillets d’índies d’aquest aplicatiu que neix de la idea tant senzilla de : “Perquè no guanyem diners corrent?”.

Un esport al que ambdós creadors i són afeccionats. Ara que ja és una realitat i que podem descarregar l’aplicatiu de l’”Apple Store”, els pares de la criatura tenen entre cella i cella donar-la a conèixer. Alba explica que els fan “molt de cas a Sud-Amèrica, als Estats Units, Singapur” on troben molt bon acollida. L’App ja s’escampa com una taca d’oli fins al punt que un corredor d’èlit d’Eslovàquia s’ha interessat per incorporar “Runister” a una cursa solidària del que n’és la cara i que es fa en més de 50 països alhora.

1,99€ al més

Aquesta és la quota de la versió plus i “funciona com Spotify on tu pagues per utilitzar-la i l’artista rep els diners en funció de les reproduccions que tinguin les seves cançons”. Per tant, els diners de la quota serveixen per pagar als qui van sumant punts i per tant quilòmetres a bescanviar per euros.

Si en voleu saber més feu play a l’entrevista.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?