Domingo, 24 de Septiembre de 2023

Otras localidades

CÒMIC

Tarragona de Còmic

Batman, Superman, Iron Man, Coto Maltès i molts més els podrem gaudir a la IX Setmana del Còmic de Tarragona del 21 al 27 de Novembre.

Tarragona de Còmic

 

"El còmic és art pictòric, literari, cinematogràfic... Pots explicar qualsevol cosa", Miguel Villalba fundador de ”Deliròpolis” i de la Setmana del Còmic de Tarragona. És la seva manera de resumir amb poques paraules que el còmic no és només un patufet o un cau de superherois o només per al públic infantil. El còmic que es mou fora del mainstream és el que s’ocupa de “la realiat tal i com és”.

Marvel

“Aquest any ja serà l’última xerrada de Marvel”. David Badia, dins d’una de les conferències s’ocuparà de les tres dècades clau on comença tot “anys 60,70 i 80”. 30 anys on es va viure “l’època més creativa” explica Badia i on es van escriure grans històries. “Ara on s’està vivint una gran etapa és amb els films al cinema però sobretot a les sèries de Netflix”. I aquí cita “Daredevil”, “Luke Cage” o “Jessica Jones”.

El programa d’activiats també contempla tres exposicions, projeccions de films i s’ocupa del personatge predilecte de Villalba: Corto Maltés.

“Ës fill d’una gitana de Gibraltar, un mariner de Cornualles amb el que recorrem els mars i el declivi dels imperis de principis del segle XIX”. Queda dit.

Qui vulgui acostar-se al món del còmic té una cita i també, perquè no, un podcast més amunt d’aquest text. ;)

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?