Martes, 20 de Octubre de 2020

Otras localidades

CÒMIC

Tarragona de Còmic

Batman, Superman, Iron Man, Coto Maltès i molts més els podrem gaudir a la IX Setmana del Còmic de Tarragona del 21 al 27 de Novembre.

Tarragona de Còmic

 

"El còmic és art pictòric, literari, cinematogràfic... Pots explicar qualsevol cosa", Miguel Villalba fundador de ”Deliròpolis” i de la Setmana del Còmic de Tarragona. És la seva manera de resumir amb poques paraules que el còmic no és només un patufet o un cau de superherois o només per al públic infantil. El còmic que es mou fora del mainstream és el que s’ocupa de “la realiat tal i com és”.

Marvel

“Aquest any ja serà l’última xerrada de Marvel”. David Badia, dins d’una de les conferències s’ocuparà de les tres dècades clau on comença tot “anys 60,70 i 80”. 30 anys on es va viure “l’època més creativa” explica Badia i on es van escriure grans històries. “Ara on s’està vivint una gran etapa és amb els films al cinema però sobretot a les sèries de Netflix”. I aquí cita “Daredevil”, “Luke Cage” o “Jessica Jones”.

El programa d’activiats també contempla tres exposicions, projeccions de films i s’ocupa del personatge predilecte de Villalba: Corto Maltés.

“Ës fill d’una gitana de Gibraltar, un mariner de Cornualles amb el que recorrem els mars i el declivi dels imperis de principis del segle XIX”. Queda dit.

Qui vulgui acostar-se al món del còmic té una cita i també, perquè no, un podcast més amunt d’aquest text. ;)

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?