Viernes, 07 de Mayo de 2021

Otras localidades

Puigdemont, un dels 12 personatges que poden arruïnar 2017

Segons l'edició europea de la revista nord-americana ‘Político’, la mateixa que fa uns dies situava Ada Colau com la personalitat més influent d'Espanya, el president de la Generalitat és una de les 12 persones que podrien arruïnar el 2017 amb la convocatòria del referèndum d'independència. Segons la revista, està conduint els governs català i espanyol a una col·lisió

La portada de la revista on Puigdemont apareix com un dels personatges que poden ensorrar l'any

La portada de la revista on Puigdemont apareix com un dels personatges que poden ensorrar l'any / Revista Politico

Carles Puigdemont és un dels 12 apòstols de l’Apocalipsi d'aquest 2017, segons la revista ‘Político’. La mateixa revista que el mes passat va coronar Ada Colau com a la personalitat més influent d'Espanya, diu que Puigdemont és un dels homes que arruïnarà aquest any que amb prou feines hem encetat.

Segons aquesta publicació, el president de la Generalitat està situant els governs català i espanyol, diu, en coordenades de col·lisió tant espectaculars com un Barça - Reial Madrid. I per quin motiu ho diu? doncs per l'aposta del govern pel referèndum aquest any 2017.

A la revista recorden que tant el govern espanyol com el Tribunal Constitucional estan advertint que el referèndum és il·legal i que els temes que afecten els espanyols els han de decidir tots els espanyols i no només una part. A més, el text diu que aquesta situació obligarà a la resta de països europeus a posicionar-se, tot i que, assegura, és molt dubtós que cap estat membre de la UE es posi de la banda catalana. Tot i que, assegura, la majoria preferiria que no se li preguntés.

Recordem que ‘Politico’ és una important revista digital nord-americana, amb força influència a les institucions internacionals i és en la portada digital de la versió europea on apareix la llista, segons escriuen, de les persones que podrien arruïnar el 2017.

Puigdemont comparteix el dubtós honor de formar part d'aquesta llista, per exemple, amb líder del moviment cinc estrelles italià Beppe Grillo, amb membres del futur equip de govern de Donald Trump, amb els hackers russos que suposadament van condicionar les eleccions americanes i amb els líders de l’extrema dreta holandesa i polonesa.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?