Sábado, 04 de Diciembre de 2021

Otras localidades

PUNT DE LLIBRE 21-01-2017

Oh capità, el meu capità!

Recordeu la persona que us va encomanar el gust per la lectura? Aquest cap de setmana parlarem de l'ensenyament de la literatura amb Joan Martori, membre del Col·lectiu Pere Quart, que ha impulsat el manifest "SOS Literatura a l'ensenyamnet"

Oh capità, el meu capità!

Punt de llibre

Quin professor va ser el “culpable” que hagueu triat la vostra professió? Recordeu la persona que us va encomanar el gust per la lectura?

Aquest cap de setamana la veu d’Isabel-Clara Simó, Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, juntament amb les de Joaquim Carbó, Antònia Vicens o Muriel Villanueva, entre d’altres, ens en donaran la seva particular versió, gràcies a la iniciativa del Col·lectiu Pere Quart i del seu Manifest SOS literatura a l'ensenyament. Parlarem amb un dels seus integrants, en Joan Martori, des de l’Institut Montserrat Miró i Vilà de Montcada i Reixac.

I com que la metàfora de la sembra és inevitable, ho farem amb el teló musical de “L’home que plantava arbres” de Paul Winter, amb veu d’Àngels Gonyalons, basada en la novel·la de Jean Giono que edita Viena.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?