Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 26 de Enero de 2020

Otras localidades

SEO/Birdlife engega una campanya per reclamar mesures urgents per salvar el Delta de l'Ebre

Reclama a la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre i al departament de Territori de la Generalitat que es facin arribar més sediments i un règim de cabals adequats

Imatge d'arxiu del Delta de l'Ebre /

Es calcula que la reducció mitjana del cabal de l’Ebre en el període 2040-2069 serà d’un 20 per cent per culpa del canvi climàtic. O en l’actualitat es perden 110.000 metres cúbics a l’any de sediments per tota la costa exterior del delta de l’Ebre.

Aquests són només dos dels arguments que utilitza l’entitat SEO/Birdlife en la campanya que ha encetat per reclamar a les administracions mesures urgents per salvar el Delta de l’Ebre.

SEO/Birdlife apunten que cal actuar primer per garantir un volum de sediments acceptable al Delta i fer un pla de contenció de la regressió. I proposen aprovar un règim de cabals que inclogui, entre d’altres, cabals mínim i màxim permesos i la seua distribució temporal.

La campanya que ha engegat SEO/Birdlife també reclama mesures per a l’Albufera de València i Doñana, les altres dos grans zones humides de l’estat espanyol.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?