Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 21 de Octubre de 2019

Otras localidades

La tercera edició del Tortosantic posarà a la venda més de 12.500 peces

En aquesta fira d'antiguitats, brocanteria i vintage, que es celebra entre els dies 10 i 12 de febrer, hi prendran part 24 expositors

Algunes de les peces que es podran trobar a Tortosantic /

La fira d'antiguitats, brocanteria i vintage Tortosantic arribarà aquest mes de febrer a la seua tercera edició posant a la venda més de 12.500 peces. Estaran repartides en els estands dels 24 expositors participants, que arriben de diferents punts de la geografia catalana i espanyola, però també de França i Anglaterra.

Els expositors posaran a la venda un ampli ventall de peces, entre les quals haurà llibres, quadres, elements de col·leccionisme militar, làmpades, porcellanes, escultura o antiguitats tècniques i del camp. Una tenda d'antiguitats de Tortosa exposarà, per exemple, unes faroles de gas de l'enllumenat públic de la ciutat a principis del segle XIX.

Firantic es celebrarà entre els dies 10 i 12 de febrer al pavelló firal de Remolins. Amb una superfície d'exposició de 1.200 metres quadrats, estarà oberta al públic en divendres de 5 a 9 de la nit i dissabte i diumenge d'11 del matí a 9 de la nit. El preu de l'entrada serà de 3 euros, però si s'adquireix a través de la pàgina web de la fira, www.tortosantic.com, el preu és de només 1 euro i mig.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?