Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 13 de Diciembre de 2019

Otras localidades

SUCESOS SUCESOS Hallados los cadáveres de dos niñas en su casa en Girona

Badalona estudia portar als tribunals l’exalcalde per xenòfob

L’actual govern municipal badaloní acusa Xavier García Albiol de legitimar discursos xenòfobs contra una regidora musulmana

El coordinador general del PPC i exalcalde de Badalona, Xavier García Albiol / ()

L'Ajuntament de Badalona estudia portar als tribunals el seu exalcalde, Xavier Garcia Albiol, “per legitimar discursos xenòfobs”, en referència als insults que la regidora de participació de Badalona, Fàtima Taleb, ha denunciat haver rebut als carrers de la ciutat per la seva condició de musulmana. Segons Taleb, aquests insults tenen origen en la política d'odi que va sembrar Garcia Albiol durant la seva etapa com a alcalde.

L'alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater / Gemma Sànchez (ACN)

El líder del PP català ha qualificat aquesta regidora “d’incompetent”, de "victimista" i l’ha acusat de voler “treure rèdit polític per ser musulmana”. En una entrevista a l’Hora 14, l’alcaldessa Dolors Sabater ha declarat que mantindrà una política de “tolerància 0” amb actituds com les de l’exalcalde popular.

Entrevista a l'alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater / Hora 14 Catalunya

L’ONG SOS Racisme també estudia també obrir una via judicial i Catalunya sí que es pot ha presentat una petició al Parlament perquè reprovi a Garcia Albiol pel seu paper en el cas d'aquesta regidora de Guanyem Badalona.

Fàtima Taleb ha rebut múltiples mostres de suport, entre elles la de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau:

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?