Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 20 de Agosto de 2019

Otras localidades

El Barça té intenció de demanar la final de Copa al Bernabéu

Falta conèixer el rival, Alabés o Celta, i perfilar el detalls però la idea del club blaugrana hores d'ara, és demanar l'estadi del Reial Madrid com a seu de la final de la Copa del Rei

L'estadi Santiago Bernabéu / ()

De fet, aquest mateix matí, responsables del club blaugrana han contactat amb la Federació Espanyola per traslladar les seves intencions. El problema és que la persona encarregada d'organitzar aquestes qüestions ha deixat de ser-ho i ara mateix, la Federació no té interlocutor.

El fins ara responsable de competicions de la Federació Espanyola, Miguel Angel López, ja no ho és i encara no està designat el substitut.

El Barça argumentarà que el Bernabéu és l'escenari ideal per l'aforament del camp i per les característiques de la ciutat.

Des del club blaugrana saben que és difícil que el Madrid acabi acceptant que la final es jugui al seu estadi però volen que, almenys, la Federació li traslladi la petició i que Florentino Pérez hagi de dir públicament que NO vol que el Barça jugui allà.

De fet, aquesta és una polèmica que s'arrossega temporada rere temporada. va passar l'any passat amb el Barça-Sevilla i l'anterior amb el Barça-Athletic de Bilbao.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?