Lunes, 06 de Diciembre de 2021

Otras localidades

PUNT DE LLIBRE 11-02-2017

La Barcelona de les bullangues

Aquest cap de setmana, coincidint amb les Festes de Santa Eulàlia, Barcelona és la protagonista del programa. Conversem amb Xavier Theros sobre "La fada negra" (Premi Josep Pla 2017), una història en forma de thriller que trancorre a la ciutat de l'any 1843, en plena efervescència de les guerres carlines i quan tot era a punt de brotar.

La Barcelona de les bullangues

Punt de llibre

Aquest cap de setmana, coincidint amb les Festes de Santa Eulàlia, Barcelona és la protagonista del Punt de llibre. Conversem amb Xavier Theros sobre "La fada negra" (Premi Josep Pla 2017), una història en forma de thriller que trancorre a la ciutat de l'any 1843, en plena efervescència de les guerres carlines i quan tot era a punt de brotar.

Al Bloc d'Actualitat, fem una mirada a les categories literàries dels Premis Ciutat de Barcelona i, amb Carlos Blázquez, expliquem la misteriosa història d'unes fotografies que retraten la ciutat dels anys 50 i 60. Acomiadem el programa amb veu i música de Maria Arnal i Marcel Bagés, tot traçant la vida i l'exili de Marina Ginestà.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?