Últimas noticias Hemeroteca

, 12 de de 2019

Otras localidades

Investiguen la mort violenta d'una dona de 61 anys al carrer Acadèmia de Lleida

Els Mossos van trobar el seu cos aquest divendres a la nit al domicili on vivia després que una persona els alertés que a la dona li hauria pogut passar alguna cosa i que ho anéssin a comprovar. En principi, no seria un cas de violència masclista.

Els fets han tingut lloc al núm. 12 del Carrer Acadèmia de Lleida. /

La policia va trobar ahir a la nit, cap a les onze, el cadàver d'una dona de 61 anys al domicili on vivia, al carrer Acadèmia, 12, en ple centre de Lleida, amb signes de violència. Pel que sembla, una persona va alertar els Mossos que a aquesta dona li hauria pogut passar alguna cosa i que ho anéssin a comprovar.

En principi, a aquestes alçades de la investigació, la hipòtesi amb què treballen els Mossos és que la mort d'aquesta veïna de Lleida, de 61 anys i de nacionalitat espanyola, no tindria res a veure amb violència masclista. Tot i això, sí es certifica que la seva mort va ser violenta.

El que també s'apunta és que no s'hauria utilitzat arma de foc per cometre el crim, tot i que els detalls es coneixeran amb l'autòpsia. La investigació la porta l'àrea d'investigació criminal dels Mossos a Ponent i s'ha decretat secret de sumari. De moment, no hi ha cap detingut.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?