Domingo, 19 de Septiembre de 2021

Otras localidades

ECONOMIA

A la venta les entrades pel Primer Congrés Branding Day a Tarragona

La Cadena SER organitza aquest esdeveniment amb experts del món de la comunicació, la publicitat i el màrqueting dirigit a empreses i persones del món acadèmic.

Serà el proper 15 de març al Palau de Congressos de Tarragona.

A la venta les entrades pel Primer Congrés Branding Day a Tarragona

Cadena SER

Experts del món del màrqueting i la comunicació exposaran el proper 15 de març les seves propostes per treure el màxim rendiment d’una marca. Serà al Palau de Congressos de Tarragona, durant tot el dia.

La jornada, organitzada per la Cadena SER, comptarà amb la participació dels professors de màrqueting Fèlix Muñoz, de la IE Business School; i Jean Marc Colanesi, d’ESIC. A més, també hi prendran part la periodista i presentadora del programa ‘Equipo de Investigación’, Glòria Serra, i el Director de SER Catalunya i professor del Màster de Comunicació de la Universitat Ramón Llull, Josep Maria Girona.

A la jornada també hi participarà el 30 vegades campió del món de natació, David Meca, fent una xerrada motivacional, i s’hi tractaran casos pràctics de marca amb empreses nacionals com Arriaga Associados o JOB Today. A més, s'abordarà la realitat d'empreses locals i es podrà participar en tallers de networking, creativitat i humor. 

Les entrades pel 1r Congrés Branding Day a Tarragona ja estan a la venta al web Tiketea. El Congrés és una evolució del programa SER Empresarios que fa més d’una dècada que es realitza a les comarques de Tarragona.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?