Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 17 de Agosto de 2019

Otras localidades

El Barça té pràcticament descartat el fitxatge d'un lateral dret

Luis Enrique ha demanat un jugador però les alternatives que s'han trobat fins ara NO convencen la directiva

()

El FC Barcelona té pràcticament descartat el fitxatge d'un lateral dret. Luis Enrique ha demanat un jugador però les alternatives que s'han trobat fins ara no convencen la directiva.

Queda temps per acabar de decidir, el cap de setmana ajudarà a saber quines opcions té el Barça a la Lliga, però, hores d'ara, al club no estan gaire per la labor de satisfer les peticions del tècnic. I ens recorden que Luis Enrique ja volia a Nolito però el club no el va fitxar perquè l'asturià fa la seva feina, que és demanar; però la última decisió correspon al club. El Barça prefereix que Luis Enrique aposti pels jugadors de casa com Nili o Palència, tot i que aquest últim no és del gust de l'entrenador.

El Barça té temps fins al dos de març per donar de baixa Aleix Vidal i després 15 dies més per incorporar algun jugador però, hores d'ara, està pràcticament descartat fitxar algú perquè els noms que s'han trobat no acaben de convéncer.

Un lateral dret a l'estiu

La inversió potent d'aquest proper estiu es destinarà al lateral dret. Se'n busca un que sigui titular. Robert Fernández ja té una llista de nom i, el club està disposat a gastar-se els diners. De fet, les dues posicions que el club té previst reforçar al proper mercat són les del lateral dret i un migcampista.

La propera temporada ja s'està començant a planificar. I com a curiositat, Luis Enrique participa i opina en aquestes reunions. Encara no ha renovat ni ha dit res del seu futur, ningú li pregunta perquè han posposat converses fins al març-abril, però el tècnic blaugrana està present i participa de les reunions de planificació de la propera temporada.

Això no vol dir que renovi. De fet, al Barça, l'opinió majoritària és que creuen que marxarà però, insisteixo, a les reunions de planificació, Luis Enrique hi participa.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?