Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 14 de Octubre de 2019

Otras localidades

Màgia a la cuina

Ara que la cuina i els nens estan de moda als reality shows, en Mag Gerard dona un tomb de cargol més aquest binomi i hi afegeix màgia en format de llibre.

 

"Va ser entre casualitat i no casualitat". Mag Gerard autor de “Màgia amb aliments”. Una fita perquè volia que la majoria dels trucs no apareguessin en d’altres llibres per infants. De fet el camp en el que es mou la proposta ja és inèdita de per si mateixa perquè no n’hi ha cap més al món.

El bastonet de pa que es menja sol, l’ou equilibrista, el batut màgic de xocolata...Són alguns dels trucs que trobem en aquest llibre i que “la majoria podem deixar sol el nen” perquè prepari i faci els trucs. Tot i que avisa que n’hi ha un parell o tres que sí que requereixen de la presència d’un adult.

Portada de "Màgia amb aliments". Cossetània Edicions

La mecànica del llibre és molt clara. S’enuncia el truc, s’explica l’efecte que es vol obtenir per a després a ressenyar els elements i aliments que són necessaris. Tot seguit s’explica pas a pas com executar el truc i hi ha un últim apartat on en Gerard dóna aquells típics consells o avisos del qui ja ha passat per aquell camí quan tot just l’enceten els principiants.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?