Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 25 de Enero de 2020

Otras localidades

Tanca un Mobile de rècord i de poques novetats

La dotzena edició del Mobile World Congress ja és historia, amb xifres espectaculars però també amb la sensació que no hi ha hagut grans sorpreses

Fira Gran Via viu avui una jornada de desmuntatge de la gran fira de telefonia / ()

El congrés de telefonia tanca amb 108.000 visitants, un 7 per cent més que l'any passat. L'organització del congrés, la GSMA, diu textualment que ha estat el millor Mobile de la història. Rècord d'assistents un any més (no han parat de créixer cada any) i en un comunicat, destaca sobretot que el nombre de dones ha crescut un 14% (tot i que encara siguin només el 23% del total) coincidint amb el primer any en què es feia una cimera d'empresàries del mon tecnològic (Women For Tech).

També ha celebrat que no hi ha hagut problemes de mobilitat. S'han doblat les validacions en el que era el primer en què funcionava la L9 a ple rendiment (l'any passat hi va haver vaga). I Ferrocarrils de la Generalitat ha tingut un 21% més de viatgers que l'anterior Mobile, 180.000 en total. I a l'aeroport, hi ha hagut 340 vols privats aquests 4 dies, un 300% més del que és normal un dia del mes de febrer.

El MWC es referma con una gran fira, tot i que la sensació, enguany, és que no hi ha hagut novetats especialment espectaculars. El fet que Samsung hagi renunciat a presentar a Barcelona l’S-8 ha deixat un panorama d’smartphones molts centrats en millorar les seves càmeres i en preparar-se per al 5-G, que encara es veu lluny. No sembla que cap d’ells destaqui per damunt de la resta i el que sí ha caracteritzat aquest saló és una atenció cada cop més gran pèl món connectat, amb especial dedicació al cotxe del futur, que més aviat és ja cotxe del present.

Els wearables ja coneguts (polseres, rellotges) les ulleres de realitat virtual que ja no sorprenen i un focus posat en l’Internet de les Coses han completat el dibuix d’un Mobile World Congress que avui ja està de retirada.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?