Últimas noticias Hemeroteca

Canonja Màgica

L'Impossible arriba a la seva 12ena edició carregada de noves propostes amb la màgia com a protagonista i la Canonja com a escenari.

 

"Tots fascinen des dels més simples fets amb un parell de cartes fins a fer desaparèixer a una persona" Salvador Ferré, primer tinent d’alcalde i regidor de cultura de la Canonja. Així és com ens parlar dels trucs, la matèria prima d’unes jornades que arriben a la seva 12ena edició i que any rere any s’ha anat consolidant tant en la periodicitat com en l’assistència de públic. Enguany s’avança al calendari. Es feia al voltant del 15 d’abril en commemoració al dia que el Parlament va aprovar la independència de la Canonja. Aquest any coincidia amb setmana santa i tampoc era el cas que coincidissin mags i armats.

Amb Ferré hem repassat un programa que compta amb tota mena de tipus de màgia. Des de la d’aliments del Mag Gerard a la de multiplicar objectes del gironí Toni Cort. I parlant de procedències n’hi ha de molt variades com la proposta francesa de Kenris Murat & Aurelia o la madrilenya de Willy Monroe.

Salvador Ferré, regidor de cultura Ajuntament de la Canonja Jordi Cartañá

Dissabte nit es reserva per a un espectacle diferent. La màgia i és present però duna altra manera. Aquest any tindrem l’ hipnotista Jeff Toussaint que ha obtingut molt d’èxit a la televisió. Quan li hem preguntat per altres anys Ferré ha evocat alguns artistes acompanyats de mags a l’escenari o també ha dit que “recordo que el Marc Parrot va ser un espectacle de música amb projeccions de cinema” que és el que li donava aquest punt d’il·lusió.

El diumenge a quarts d’una del migdia cercavila pel centre del poble. Aquest any és diu “GLOF” “jugant amb les lletres de la paraula Golf”. Hi tindrem uns golfistes que ens regalaran esquetxos pels carrers per anar recollint a tota la canalla per dur-los fins a la plaça del castell on hi haurà un espectacle de màgia.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?