Jueves, 22 de Octubre de 2020

Otras localidades

CORONAVIRUS | DIRECTO CORONAVIRUS | DIRECTO Salvador Illa: "La segunda ola no es una amenaza, es una realidad"

Belén Fabra: "Madame Bovary ha estat un repte"

L'actriu tortosina actuarà per primera vegada al Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa el proper 7 d'abril amb el monòleg "Madame Bovary" sota la direcció d'Àngel Alonso

L'actriu Belén Fabra, als estudis de Ràdio Ebre-Cadena SER.

L'actriu Belén Fabra, als estudis de Ràdio Ebre-Cadena SER. / Sílvia Tejedor

L'actriu tortosina Belén Fabra actuarà per primera vegada al Teatre Felip Pedrell de Tortosa el proper 7 d'abril amb el monòleg "Madame Bovary". Fabra ha passat pel programa Hora Ebre, on ha explicat com ha preparat aquest treball, del qual diu que “ha estat un gran repte”.

Aquest monòleg parteix d’un text del director Àngel Alonso, que ha dirigit d’èxits teatrals com “La extraña pareja”, “Historias de la puta mili” o “Muerte de un anarquista”. Fabra i Alonso van començar a assajar Madame Bovary a casa del mateix director, quan encara no teníem ni productora.

“Primer ho havíem d’estrenar a Madrid, però finalment vam decidir anar al nostre temps, no treballar amb una productora d’allà que potser ens hagués fet anar més ràpid”, ha explicat Belén Fabra.

“Volíem un ritme més pausat. Tenir molt de tremps m’ha ajudat a assimilar les coses. Sobretot per entendre el personatge i prendre distància i analitzar-ho una mica des de fora”, afegeix.

L’actriu tortosina afirma que treballar amb Alonso també ha estat determinant. “Ha estat un repte. No sé si m’hagués atrevit amb una altra persona que no tingués l’experiència de l’Àngel”, ha sentenciat.

En el transcurs de l’entrevista al programa Hora Ebre, Belén Fabra també ha parlat d’altres projectes que té ara mateix a sobre la taula, com la seua participació en la tercera temporada de la sèrie de TVE “El ministerio del tiempo” i l’adaptació teatral de la novel·la de la xertolina Francesca Aliern “Les passions de la Menestrala”.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?