Domingo, 05 de Diciembre de 2021

Otras localidades

PUNT DE LLIBRE 01-04-2017

Abril

Aquest primer cap de setmana d'abril, fem Camí de ronda entre els carrerons de la Barcelona del segle XVI guiades per Maria Nunes, amb qui recorrerem els escenaris de la novel·la "La trampa" (Editorial Meteora) de l'autora degana de les Lletres Catalanes, Teresa Juvé.

Abril

Punt de llibre

Aquest primer cap de setmana d'abril, fem Camí de ronda entre els carrerons de la Barcelona del segle XVI guiades per Maria Nunes, amb qui recorrerem els escenaris de la novel·la "La trampa" (Editorial Meteora) de l'autora degana de les Lletres Catalanes, Teresa Juvé. A la ciutat contemporània, assistim a la cuina de la Boolino Book Box, una capsa de contes que fa de la lectura un joc en família. La darrera parada éa a Girona, on fem balanç d'aquesta quarta edició del MOT Festival de Literatura de Girona i Olot amb la seva comissària, Mita Casacuberta.

Abans, però, durant el Bloc d'actualitat, passem per Corea del Nord per parlar de la darrera novel·la de Jean Echenoz, "Enviada especial" (Raig Verd Editorial i Editorial Anagrama). A la Mirada Petita us recomanem "Que bé que ens ho em passat!" (Editorial Casals) i, per acabar, celebrem el mes més florit de l'any amb un poema de Clementina Arderiu musicat per seu nét, Pau Riba.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?