Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 14 de Octubre de 2019

Otras localidades

La Ventana La Ventana Mónica Carrillo visita Todo por la Radio

Tortosa tanca el Diumenge de Rams amb una multitudinària Processó de la Passió

El bon temps va acompanyar la tradicional processó, la més gran de tota la Setmana Santa a la capital del Baix Ebre i on van participar més de 1500 vestes de les 10 confraries que hi ha a la ciutat

El grup de timbals de la Confraria de Sant Antoni Abat, a la Processó de la Passió d'aquest diumenge. /

El bon temps va acompanyar aquest Diumenge de Rams la tradicional Processó de la Passió a Tortosa, la més multitudinària de tota la setmana santa a la capital del Baix Ebre i on van participar més de 1500 vestes de les 10 confraries que hi ha a la ciutat. És, a més, l’única processó on surten els 11 passos.

El pas de la Pietat, obra de l'escultor ampostí Innocenci Soriano Montagut. / Sonia Castelló

Enguany l’Agrupació de Confraries s’ha mostrat especialment satisfeta perquè la processó no s’ha tallat i ha transcorregut a bon ritme.

“Ha hagut molta participación a la procewssó i molta gent mirant-la; a més que la processó ha seguit avui el ritme que sempre havíem vogut”, deia Cinta Fontanet, presidenta de l’Agrupació de Confraries de Setmana Santa de Tortosa.

La propera processó a Tortosa tindrà lloc dijous sant a partir de la mitjanit. Es tracta de la Processó del Silenci, que transcorre integrament pel nucli antic i on només surt el Crist de la Puríssima, que a més es porta a espatlles.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?