Martes, 04 de Octubre de 2022

Otras localidades

La Llavor

Maquinària agrícola i seguretat

Els fabricants de maquinària agrícola demanen més controls per detectar maquinària que no estiga inscrita en el ROMA, el Registre Oficial de Maquinària Agrícola

Els fabricants de maquinària agrícola demanen més controls per detectar maquinària que no estiga inscrita en el ROMA, el Registre Oficial de Maquinària Agrícola. Segons els president de l’associació que els agrupa a la Comunitat Valenciana, ASMAVA, Francisco Vázquez, els grans fabricants es veuen molt afectats per l’intrusisme, però a més l’agricultor deu estar alerta perquè tal vegada la maquinària que compre sense passar pel registre pot no complir amb la normativa.

Ho ha dit Francisco Vázquez a La Llavor, el programa que la SER dedica al sector agroalimentari valencià. Hi ha molts xicotets tallers que posen en circulació maquinària que no compleix la normativa i a més deixen “tirats” als productors quan esta maquinària presenta alguna averia. Des d’ASMAVA reclamen més controls i insisteixen en la necessitat d’inscriure en este registre oficial tota la maquinària agrícola.

Este ha sigut un dels temes de La Llavor, però al programa d’esta setmana també hem conegut una miqueta millor la iniciativa d’alguns cellers d’Utiel-Requena per tal de comercialitzar vi a granel, hem parlat de pa de qualitat amb forners professionals i molt més.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?