Lunes, 25 de Octubre de 2021

Otras localidades

TARRAGONA

El telèfon de l'amistat i l'esperança

El padre Mario porta dècades a l'altra banda del fil telefònic atenent durant les 24 hores del dia les trucades de les persones que necessiten ser escoltades.

Aparell telefònic.

Aparell telefònic. / Cedida

Pal·liar la soledat és la principal filosofia del Telèfon de l’Amistat, un servei ofert pels Pares Rogacionistes i els Amics del Loreto que està obert les 24 hores i els 365 dies de l'any. Sigui estiu o hivern, les dotze del migdia o les quatre del matí, sempre hi ha algú a l'altre banda disposat a escoltar els problemes dels qui truquen.

El padre Mario és l’ànima matter del projecte i qui acostuma a estar a l'altra banda; Ara bé, a vegades el fil telefònic s'acaba substituïnt per visites cara a cara per oferir una millor atenció. Va començar a funcionar el 10 de desembre del 1978 i ha anat evolucionant, tal i com explica ell mateix: “los problemas primero eran alcoholismo y drogadicción, y ahora están más relacionados con la soledad y la angustia”.

El padre Mario als estudis de SER Tarragona. / Jordi Cartañá.

Nit i matinada són les franges horàries amb més demanda. A vegades la desesperació fa pensar en situacions dràstiques, però el padre Mario intenta fer veure a qui truca que tot té solució.

29è Sopar Benèfic a favor del Telèfon de l’Amistat

Demà al vespre es fa el sopar benèfic a favor d'aquest servei tant necessari per qui necessita ser escoltat. Es preveu l'assistència de més de 300 persones, tot i que també hi ha la possibilitat de col·laborar amb la fila zero.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?