Martes, 29 de Septiembre de 2020

Otras localidades

La marca "Marisc del Delta" ja comercialitza la cloïssa

També ha començat la campanya del musclo a la badia del Fangar amb bones perspectives

Un grup de treballadors transporten musclos amb una plataforma.

Un grup de treballadors transporten musclos amb una plataforma. / Jordi Marsal (ACN)

La comercialització de la cloïssa sota la marca Marisc del Delta ja és una realitat. Després d’anys de treball aquest mes de maig els productors de mol·luscos Del Delta han pogut posar al mercat cloïsses amb aquest segell de qualitat.

El gerent de la Federació de Productors de Mol·luscos del Delta (Fepromodel), Gerardo Bonet, ha explicat que l’acollida al mercat està sent molt bona fins al punt que hi ha més demanda que oferta.

“Estem molt satisfets perquè ha tingut molt bona acceptació. Estem en la segona setmana de campanya i no tenim prou producció per subministrar a tots els que ens en demanen”, afirma.

En aquests moments, la producció de cloïssa al Delta és de 1.000 quilos a la setmana amb la perspectiva de poder ampliar-la de cara al futur.

Aquest mes de maig també ha començat la collita del musclo a la badia del Fangar i les perspectives sembla que també són bones sobretot pel que fa a la qualitat.

“De moment es presenta prou bé perquè sembla que els musclos estan bastant plens, amb molta carn; encara que de mida són una mica més menuts”, explica el gerent de Fepromodel.

La producció mitjana de musclos en els darrers anys al Delta de l’Ebre s’ha situat entre els 3 i els 4 milions de quilos.

El passat mes de març la Generalitat es va comprometre a treballar amb els productors per poder frenar la caiguda de la producció com a conseqüència de tancament de la badia i la manca de regeneració de l’aigua. De moment, els productors adverteixen que encara no s’ha dut a terme cap actuació.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?