Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 19 de Octubre de 2019

Otras localidades

La producció d'Agrofruit creix un 30 per cent en la segona campanya fora del concurs de creditors

Les diferents empreses del grup exportador de cítrics ebrenc han superat els 23 milions de quilos de cítrics

Imatge d'arxiu de part de les instal·lacions d'Agrofruit. / ()

El grup exportador de cítrics Agrofruit tanca la seva segona campanya fora del concurs de creditors amb un increment del 30% de producte. Això vol dir que per les diferents empreses del grup han passat 23 milions de quilos de cítrics.

El secretari del Consell d’Administració, Javier Faura, ha explicat que aquest increment del volum de fruita així com el manteniment dels preus han permès que el resultat del compte d’explotació sigui positiu.

També ha ajudat el fet que s’hagin baixat els costos estructurals així com la diversificació de l’activitat.

“Això es produeix perquè en certa manera s’ha recuperat la confiança i perquè no ens dediquem només al fet tradicional de la manipulació dels cítrics”, explica Faura.

“A més a més fem serveis de forfait per a terceres companyies als mesos de juny, juliol, i agost, o pupil·latge de fruita que ens estan donant un complement per poder passar les campanyes”, afegeix.

També ha confirmat que si tot va bé en les properes setmanes començaran a pagar als productors d’enguany i que a partir de l’any vinent s’estarà en disposició de començar a pagar als creditors.

El grup va presentar un concurs de creditors l’any 2013 el que va obligar les dues empreses, Agrofruit i Ebrefruit a continuar la seva activitat sota la supervisió d’un administrador concursal. A finals del 2015 el grup va sortir del concurs de creditors i el consell d’administració va poder recuperar-ne el control.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?