Lunes, 25 de Enero de 2021

Otras localidades

PUNT DE LLIBRE 03-06-2017

De llibres i mariners

Aquest cap de setmana desafiem mars llunyans i amb l'Alejandro Palomas fem port al "Diario Íntimo" de Pierre Loti, l'escriptor mariner que l'editora de Wunderkammer, Elisabet Riera, acaba de rescatar de l'oblit.

De llibres i mariners

Punt de llibre

Aquest cap de setmana desafiem mars llunyans i amb l'Alejandro Palomas fem port al "Diario Íntimo" de Pierre Loti, l'escriptor mariner que l'editora de Wunderkammer, Elisabet Riera, acaba de rescatar de l'oblit. Riera també ens parla de "Llum", la seva darrera novel·la publicada en català a L'Altra Editorial i en castellà, a Editorial Sexto Piso España.

Abans, però, salpem d'un Bloc d'actualitat dedicat a "L'home de mar" (Edicions de 1984) de Catherine Poulain i d'una Mirada petita plena d'històries de pirates i pescadors (Andana Editorial i Llegir Cruïlla). La Susanna Ruiz s'enfila al vaixell per parlar-nos de la trilogia marinera de l'autor islandès Jon Kalman Stefansson (Ediciones Salamandra).

Acabem a ritme de la Madona delle Conchilglie de Vinicio Caposella, tot just després que en Carlos Blázquez ens hagi explicat l'experiència viscuda a bord del seu darrer repte.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?