Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 16 de Noviembre de 2019

Otras localidades

De llibres i mariners

Aquest cap de setmana desafiem mars llunyans i amb l'Alejandro Palomas fem port al "Diario Íntimo" de Pierre Loti, l'escriptor mariner que l'editora de Wunderkammer, Elisabet Riera, acaba de rescatar de l'oblit.

Aquest cap de setmana desafiem mars llunyans i amb l'Alejandro Palomas fem port al "Diario Íntimo" de Pierre Loti, l'escriptor mariner que l'editora de Wunderkammer, Elisabet Riera, acaba de rescatar de l'oblit. Riera també ens parla de "Llum", la seva darrera novel·la publicada en català a L'Altra Editorial i en castellà, a Editorial Sexto Piso España.

Abans, però, salpem d'un Bloc d'actualitat dedicat a "L'home de mar" (Edicions de 1984) de Catherine Poulain i d'una Mirada petita plena d'històries de pirates i pescadors (Andana Editorial i Llegir Cruïlla). La Susanna Ruiz s'enfila al vaixell per parlar-nos de la trilogia marinera de l'autor islandès Jon Kalman Stefansson (Ediciones Salamandra).

Acabem a ritme de la Madona delle Conchilglie de Vinicio Caposella, tot just després que en Carlos Blázquez ens hagi explicat l'experiència viscuda a bord del seu darrer repte.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?