Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 09 de Abril de 2020

Otras localidades

COMERÇ

L'aparcament del Fener l'ocuparà un gran centre comercial a l'estil La Roca Village

Els propietaris ja ho havien comentat amb el Comú que està satisfet amb la iniciativa ja que doblarà el volum d'aparcament i dinamitzarà la zona de les travesseres

Aparcament del Fener, avui gestionat pel Comú d'Andorra la Vella. En dos anys els propietaris projecten un gran complex comercial a l'estil de la Roca Village.

Aparcament del Fener, avui gestionat pel Comú d'Andorra la Vella. En dos anys els propietaris projecten un gran complex comercial a l'estil de la Roca Village. / M.T. (ANA)

La zona del Fener podria tenir un nou centre comercial d'aquí a dos anys.

La família propietària del terreny on actualment hi ha un aparcament que gestiona el Comú d'Andorra la Vella, vol impulsar un centre comercial amb un aparcament que doblarà les places actuals.

Tal com ha explicat el president de l'Associació de Comerciants de Na Maria Pla, Joan Babot, el projecte "no està del tot definit, però la intenció es contruir dues plantes substerrànies amb capacitat per 700 places i un centre comercial a l'estil de la Roca Village".

Babot creu que el Comú de la capital en sortirà beneficit d'aquest projecte ja que es guanyen més places d'aparcament. Així mateix els comerciants de la zona tindran prioritat per instal·lar-se al nou centre comercial.

El Comú, encantat

El projecte de construcció d'un complex comercial amb un pàrquing soterrat a l'actual aparcament i zona comercial del Fener satisfà al Comú d'Andorra la Vella.

La cònsol major de la parròquia, Conxita Marsol, ha recongegut que la família propietària dels terrenys s'havia posat en contacte amb ells fa temps per parlar de la idea però sense concretar res i per tant encara no s'ha entrat cap projecte al Comú per a ser aprovat.

Tot i així no s'han mostrat preocupats per la pèrdua temporal d'aparcament que suposaria i en canvi sí que han destacat la voluntat de la família de consolidar un pàrquing soterrat. A més Marsol ha recordat que, com qualsevol projecte, haurà de cedir el 15% del sòl al Comú.

En tot cas, Marsol creu que "quan es comença a parlar de projectes vol dir que l'economia del país va millorant poc a poc".

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?