Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 26 de Mayo de 2020

Otras localidades

LA SER ACCEDE AL DOCUMENTO LA SER ACCEDE AL DOCUMENTO El informe íntegro de la manifestación del 8-M remitido por la Guardia Civil al juzgado
CURSES DE MUNTANYA

La Casamanya Extrem Vertical Race espera arribar al centenar de participants

Laura Orgué i Ferran Teixidó ja han confirmat la seva participació a la prova

La presidenta de l'Esquí Club Ordino-Arcalís (ECOA), Sandra Codina; el director de màrqueting de Crèdit Andorrà, Joan Ramon Mas; el conseller de Turisme i Esports del comú d'Ordino, Jordi Serracanta; i el director tècnic de l'ECOA, Santi López, presenten el Casamanya Extrem.

La presidenta de l'Esquí Club Ordino-Arcalís (ECOA), Sandra Codina; el director de màrqueting de Crèdit Andorrà, Joan Ramon Mas; el conseller de Turisme i Esports del comú d'Ordino, Jordi Serracanta; i el director tècnic de l'ECOA, Santi López, presenten el Casamanya Extrem. / C.G. (ANA)

CadenaSER
Andorra la Vella

La cita tindrà lloc el proper dissabte a les 10 del matí a Ordino. La prova puntuable per la Copa d'Andorra de Curses de Muntanya tindrà tres recorreguts, l'extrem de 5,5 quilòmetres i 1.440 metres de desnivell amb sortida des de la plaça del poble d'Ordino i ascens directe al pic del Casamenya. El clàssic per a categories infantils i cadets és de 3,5 quilòmetres i 760 metres de desnivell i el mini per alevins i pre-alevins d'1,7 quilòmetres i 229 metres de desnivell.

El director tècnic de la cursa, Santi López ha explicat que actualment hi ha una cinquantena d'inscrits amb l'objectiu d'arribar als 100. Així mateix ha manifestat el desig que es pugui batre el rècord de la prova, tot i que ho veu complicat.

Laura Orgué i Ferran Teixidó ja han confirmat la seva participació a la prova que organitza l'ECOA amb el patrocini del Comú d'Ordino i Crèdit Andorrà.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?