Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 20 de Enero de 2020

Otras localidades

Busquen el pressumpte agressor sexual d'una àvia al Parc del Migdia de Girona

Els Mossos d'Esquadra busquen un individu que diumenge a dos quarts de vuit del matí al Parc del Migdia de Girona va intentar agredir sexualment una dona de 75 anys que alimentava els gats que viuen en aquest espai. El suposat agressor exhibia els genitals.

La víctima va arribar al parc acompanyada d'una amiga i van veure com aquest home es passejava per la zona ensenyant els genitals. Els portava per fora dels pantalons.

Eren dos quarts de vuit del matí, les dues senyores eren al Parc del Migdia de Girona per alimentar els gats que hi viuen. Hi van tot sovint i diumenge es van separar per repartir el menjar per les diferents zones del parc.

Va ser en aquest moment, després de separar-se, quan l'home que exhibia els genitals es va apropar a un metre de la víctima, la va agafar del braç i dsprés li va tocar la cintura i també el cul, segons ha pogut saber Ràdio Girona.

La dona, espantada, va intentar fugir, va caure per terra i es va posar a cridar per avisar la seva amiga que no va veure l'agressió perquè era en una altra zona alimentant els animals. En sentir els crits de la víctima, l'home va fugir del parc.

Les dues dones van presentar denúncia a la comissaria dels Mossos de Girona el mateix diumenge al matí i ara la policia investiga els fets i busca l'agressor per aquests suposats tocaments, per un delicte d'abús sexual.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?