Domingo, 09 de Mayo de 2021

Otras localidades

CRISI A GRANDVALIRA

Viladomat: "la declaració de la plataforma de Soldeu és una requalificació urbanística encoberta i il·legal"

L'accionista majoritari de Saetde anuncia la presentació d'una demanda per anul·lar la declaració d'interès nacional de l'equipament i avança que no farà marxa enrere en la decisió de dissoldre Grandvalira

L'accionista majoritari i director general de Saetde, Joan Viladomat, compareixent per primera vegada públicament per explicar les motivacions per sol·licitar la dissolució de Grandvalira.

L'accionista majoritari i director general de Saetde, Joan Viladomat, compareixent per primera vegada públicament per explicar les motivacions per sol·licitar la dissolució de Grandvalira. / A.S. (Ràdio SER Andorra)

Saetde presentarà una demanda administrativa a la Batllia demanant la suspensió de la declaració d'interès nacional de la plataforma de Soldeu.

El màxim accionista, Joan Viladomat, ha comparegut públicament aquesta tarda per primera vegada des que va demanar la dissolució de Grandvalira.

Es manté ferm en la seva decisió i ha insistit en la il·legalitat de la declaració d'interès nacional d'aquest projecte tenint en compte que no l'ha redactat el Govern sinó que ho ha fet Ensisa. Per aquest motiu, i després que el Govern desestimés el recurs administratiu que va presentar, ha explicat que a finals de juny presentaran una demanda a la Batllia demanant la revocació ja que "el projecte el que amaga és una requalificació urbanística".

Viladomat també ha parlat de la carta de recomanacions de la FIS que deixat clar que en cap cas "la plataforma és una exigència i l'únic que fa és una recomanació d'afegir més espai per a les instal·lacions requerides com són graderies, sales de premsa i accessos públics", entre altres.

Assegura que el trencament "cal fer-lo amb intel·ligència per no fer-lo traumàtic" i sobre la situació dels treballadors ha assenyalat que caldrà regular com es fa el traspàs.

Sobre la marca diu que "s'haurà de posar a la venda o deixar en un calaix per si d'aquí uns anys es volgués revifar el projecte", tot i que assegura que "ara mateix està jubilat".

El màxim accionista de Saetde ha deixat clar que en l'assemblea extraordinària del proper 3 de juliol començarà la dissolució de Grandvalira. Així mateix, s'ha reunit amb els grups parlamentaris per explicar-los la seva visió de la situació, tenint en compte que la Comissió Legislativa d'Economia ha acceptat la seva compareixença però pel dia 14 de setembre.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?