Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 19 de Enero de 2020

Otras localidades

Laporta insisteix que s'investigui si Bartomeu, Rosell i Faus es van enriquir amb Qatar

Laporta, en declaracions anit a “La Sotana” de SERCat, assegura de nou que Rosell, Bartomeu i Faus tenen interessos a Qatar i reclama una investigació per saber si es van beneficiar de l'acord de patrocini

Joan Laporta amb l'equip de La Sotana a l'Estudi Toresky de Ràdio Barcelona /

Joan Laporta sospita que Qatar pagava de fet més diners que els 35 que es reconeixien oficialment com a patrocinador: ”Que només s'ingressessin 35 milions per un contracte que havia de ser de 100 fa pudor i s'ha d´investigar, i més quan apareixen investigacions del FBI amb vincles amb Qatar”.

Comissions a Dimitri Seluk

Laporta també acusa l'actual junta de pagar comissions a Dimitri Seluk per retardar la venda de Yaya Touré de manera que els 32 milions de la venda al City se'ls pogués apuntar l'actual junta i no pas la de Laporta.

No és una qüestió menor aquesta ja que si Laporta s'hagués pogut anotar aquests 32 milions hauria baixat molt la factura de les suposades pèrdues que va determinar Rosell (79 milions negatius) en l'últim exercici de Laporta.

Com a mínim, diu Laporta, que això és que li va confessar el representant de Yaya Touré: “ells em paguen un milió de comissió si jo retardo la venda del jugador a juliol”. Laporta diu que ell es va negar a pagar aquesta comissió per apuntar-se la venda del jugador.

La negativa als "Boixos"

En un altre moment Laporta explica quina situació es va trobar amb els “Boixos Nois”. Els vaig fer fora. apunta Laporta, quan vaig saber que entre altres coses tenien uns privilegis adquirits que volien mantenir de 300 entrades per partit i 9.000 euros per partit. “Era un privilegi en concepte de cridar a favor de la directiva o en cridar contra un entrenador si ens convenia”.

Comissions per Ronaldinho

També desvetlla Laporta que Rosell, a París primer i a Madrid després, li va traslladar una proposta que els va fer el Chelsea: “si veníem Ronaldinho cobraríem una comissió de cinc milions cadascú.” Laporta va rebutjar, diu, “la proposta de Rosell".

Nega encarregar l´espionatge

Laporta també va assegurar que no hi va haver “instruccions diguem-ne nostres” per fer l'escandalós episodi d'espionatge que es va produir durant el seu mandat i que va acabar sent reconegut per l'ex-director general de Laporta Joan Oliver i pel seu ex-director de seguretat, Xavier Martorell, en un pacte de conformitat amb el propi Barça i Oriol Giralt que hi actuava com a acusació particular.

"El que fa Benedito és un mer sondeig"

I pel que fa a la moció de censura Laporta es va distanciar i molt d'Agustí Benedito perquè segons Laporta Benedito el que està fent és “un sondeig que respecto i que ha decidit fer ell”.

Per cert que Laporta s'entesta a atribuir a Bartomeu la perllongació dels mandats electorals i les dificultats per tirar endavant una moció de censura pel que fa als suports necessaris amb 16.500 adhesions quan aquesta és una obligació legal contemplada per un decret de la Generalitat de 2010.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?