Últimas noticias Hemeroteca

Comencen les obres de la nova piscina de Tortosa

Tindran una durada de 19 mesos i inclouen 4 pistes de pàdel, zona ajardinada i sales de gimnàs

Imatge de l'interior de la nova piscina coberta de Tortosa. /

Després de sis anys de retard, les obres de la nova piscina de Tortosa ja han començat.

La primera fase, de 19 mesos de durada, estarà acabada a l'octubre del 2018 i inclou la construcció de la piscina coberta de 10 carrers de 20 metres per 25. La segona fase serà molt més curta, només 4 mesos, i servirà per enderrocar l’actual piscina i finalitzar tot el complex esportiu on hi haurà un circuit d'aigues, banys de vaport, i wellness. 

També s’han projectat unes graderies amb capacitat per a 240 espectadors. L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, recorda que la nova piscina es construeix al costat de l’actual i això permetrà que els usuaris no es quedin sense aquest servei. "L'activitat de la piscina actual es mantindrà i només hi haurà els dies del canvi que s'haurà d'interrompre el servei però segur que tothom ho entendrà", ha explicat.

Les obres de la nova piscina i del complex d’aigües tenen un cost de prop de 5 milions d’euros i van a càrrec de l’empresa de Lleida Benito Arnó e Hijos SAU.

La zona d’aigües estarà conectada a l’exterior i tindrà accés a la zona ajardinada. A més de la piscina, a la planta baixa del nou edifici també hi haurà els vestidors i 4 pistes de pádel. A la primera planta,  s’ubicarà una zona esportiva formada per diverses sales polivalents. 

La gestió del nou complex d’aigües serà pública i es farà a través de l’empresa municipal TORTOSA SPORT.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?