Jueves, 02 de Julio de 2020

Otras localidades

Les dues empreses descartades al procés de compra d'urnes per al referèndum

Cap supera els 190.000€ de facturació a l'any. Si guanyéssin el concurs, haurien d'afrontar una operació de 200.000€ de cop

Detall d'un feix de paperetes amb les opcions sobre el futur polític de Catalunya i una urna per a la votació del 9-N a l'escola dels Plans de Sió, a les Pallargues

ACN

La Generalitat de Catalunya ha declarat desert el concurs per comprar urnes per al referèndum. Cap de les dues empreses han reunit els requisits necessaris. Però què en sabem d'aquestes dues empreses?

Una de les empreses descartades és Plastic Express. És una societat amb només 2 persones en plantilla. Té un deute elevat i tot apunta que disposa de poca capacitat financera.

El segon aspirant era una UTE formada per Suministros Futbida y Espai World. La primera d'elles té un sol empleat i de la segona empresa, amb aquest nom, Espai World, no n'hem trobat cap referència.

Com a dada il·lustrativa: segons les últimes dades disponibles, cap de les dues empreses supera els 190.000€ de facturació a l'any. Si guanyessin el concurs, haurien d'afrontar una operació de 200.000€ de cop. Segons fonts consultades per SER Catalunya és un diferencial desproporcionat.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?