Viernes, 27 de Noviembre de 2020

Otras localidades

El Balcó

"Els mitjans internacionals expliquen el procés amb peces llargues"

Entrevistem Carles Pont. És un dels autors d'un estudi ha analitzat 300 peces de 16 mitjans de 8 països per saber com veuen Catalunya i el procés els diaris internacionals

S'ha presentat un informe que analitza com veuen Catalunya i el procés independentista els mitjans internacionals. S'han analitzat 300 peces de 16 mitjans de 8 països.

Carles Pont, professor de la UPF, és un dels autors d'un estudi. en declaracions al Balcó de SER Catalunya, ha explicat que "els mitjans estrangers no es queden en la superficialitat sobre el procés" i que l'expliquen en peces llargues. Assegura que "els diari anglosaxons posen molt èmfasi en què votar és legítim" tot i que entenen que no és legal i reclamen un acord entre els governs català i central. Ara bé, "els diaris alemanys posen un marc econòmic. Per ells, una Catalunya independent representaria un problema per Europa"

Carles Pont explica que "les manifestacions tenen una gran potència gràfica però allò a què realment han destinat temps i diners és als temes que tenen un aval democràtic: les eleccions al Parlament o 9N". També diu que els principals corresponsals internacionals asseguren que, "si acaba havent referèndum l'1 d'octubre, evidentment hi donaran cobertura".

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?