Jueves, 22 de Octubre de 2020

Otras localidades

Els Agents Rurals denuncien 6 persones per cometre diverses infraccions a l'illa dels Bous de Vinallop

Entre les infraccions hi ha fer foc amb un nivell alt de risc d’incendi en zona forestal, pescar en una reserva de fauna salvatge, per acampar en zona prohibida o per tinença d’arma prohibida

Una imatge de la intervenció dels Agents Rurals a l'illa de Vinallop.

Una imatge de la intervenció dels Agents Rurals a l'illa de Vinallop. / @agentsruralscat

Els Agents Rurals han denunciat 6 persones per diferents infraccions comeses a la Reserva de Fauna Salvatge de l’illa dels Bous de Vinallop.

A través de les xarxes socials, els Agents Rurals han explicat que aquestes infraccions han estat per fer foc amb un nivell alt de risc d’incendi en zona forestal, per pescar en una reserva de fauna salvatge, per acampar en zona prohibida, navegar al riu Ebre sense autorització de la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre, per tinença d’arma prohibida i, finalment, per circular en un espai sense l’autorització corresponent.

Des del departament d’Agricultura de la Generalitat es recorda que l’Illa dels Bous és un espai protegit on no es pot accedir ni dur a terme cap activitat sense el permís corresponent.

El passat mes d’abril es va declarar un incendi en aquest mateix indret. Agents Rurals i Mossos d’Esquadra van treballar des d’un primer moment amb la hipòtesi que el foc hauria sigut provocat.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?