Domingo, 09 de Mayo de 2021

Otras localidades

Gimnàstic Tarragona

Rodri: "Des de Promoesport farem l’impossible per pujar el Nàstic a Primera"

En una entrevista a SER Tarragona, Rodri, màxim responsable de Promoesport i conseller del Nàstic de Tarragona ha repassat l’actualitat grana.

Rodri durant la Junta d'Accionistes del Nàstic de Tarragona.

Rodri durant la Junta d'Accionistes del Nàstic de Tarragona. / JAL

José Rodríguez Baster, més conegut com a “Rodri” és el màxim responsable de Promoesport, empresa que es dedica a la representació de futbolistes i que alhora, també controla la parcel·la esportiva del Nàstic de Tarragona. Promoesport, a través de la figura de Rodri forma part de l’accionariat de l’entitat grana. I precisament en la passada Junta General d’Accionistes que es va celebrar el passat mes d’octubre, va pronunciar una de les frases que van aixecar més polèmica entre l’afició del Nàstic: “Les notes, al juny”.

Doncs bé, en una entrevista a SER Tarragona, Rodri ha posat nota a la temporada del Nàstic. “La nota del Nàstic aquest any és un aprovat. De totes maneres les meves paraules es van mal interpretar. Si algú es va molestar li demano perdó”. Polèmiques a banda, Rodri també s’ha mostrat ambiciós i molt clar amb l’objectiu de Promoesport des de la seva arribada a Tarragona. “Des de Promoesport tenim molt clar que farem l’impossible per pujar el Nàstic a Primera Divisió”.

Rodri també ha parlat de la importància que té Promoesport al Nàstic, les relacions amb el president Josep Maria Andreu i també de noms propis com el del Director Esportiu Emilio Viqueira, del que ha dit que té el suport incondicional, o Tejera, del qui ha assegurat que es tracta d’un jugador clau en el projecte del Nàstic i que el club farà un esforç per a retenir-lo, sense renunciar a una venda del jugador si arriba una oferta irrefutable per les dues parts.

Escolta l’entrevista sencera:

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?