Últimas noticias Hemeroteca

La nova campanya de trànsit apel·la a les emocions

Els anuncis estan centrats en l'anomenada visió zero que planteja que no és admissible cap mort ni cap ferit greu a les carreteres

La campanya del Servei Català del Trànsit apel·la a les emocions per transmetre que cap víctima mortal és acceptable. El lema és Tots tenim família. A la Carretera víctimes 0. I el pretén és transmetre la idea que el següent mort a la carrera podria ser algú molt proper a nosaltres perquè tothom prengui consciència del que hi ha darreres de les xifres.

La directora del Servei Català del Trànsit, Maria Eugènia Domenech, diu que es tracta que "cada un de nosaltres ens fem nostres les víctimes perquè podrien ser de qualsevol de nosaltres".

El conseller d'Interior, Jordi Jané, ha insistit en què el govern català aposta per l'anomenada visió zero que planteja que no és acceptable cap mort ni cap ferit greu i que tothom ha de treballar per aconseguir que ningú perdi la vida a la carretera.

Jané ha afegit que és evident que l'objectiu de zero morts no s'aconseguirà a curt termini, però que tots els esforços han d'anar dirigits a assolir-lo.

En el que portem d'any han mort a les carreteres catalanes 71 persones, 12 menys que en el mateix període de l'any passat.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?