Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 28 de Febrero de 2020

Otras localidades

El Superior ordena aturar les obres del complex de pàdel de Santa Coloma

La usufructuària de casa Miquel Dolsa demanda els hereus per haver cedit uns terrenys sense el seu consentiment

Un a part del complex de pàdel de Santa Coloma ja està acabada però falten els seveis annexos en terrenys de Prat de la Salita. /

La sala civil del Tribunal Superior ha ordenat l'aturada immediata de les obres de construcció del complex de pàdel de Santa Coloma, als terrenys coneguts com Prat de la Salita, a causa d'una disputa per una herència.

La usufructuària dels terrenys, de casa Miquel Dolsa, ha demandat els hereus per haver cedit els terrenys als promotors del complex sense el seu consentiment.

Segons ha pogut saber la SER de fonts properes al cas, la batllia va desestimar en primera instància el recurs presentat per la mare contra els seus fills per la cessió d'aquest terreny on hi havia un restaurant però el Superior creu que l'usufructuària dels terrenys per herència del seu marit sí té dret a participar en les decisions que sobre ells s'hi prenguin.

Així, la usufructuària del terreny ha demanat l'aturada dels treballs mentre no hi hagi sentència al respecte cosa que afecta, almenys pel moment, l'acabament del complex de pàdel que ha d'acollir al setembre el World Padel Tour.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?