Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 23 de Octubre de 2019

Otras localidades

Relleu a l'alcaldia dels Reguers

L'actual alcaldesa, Esther Vidal, donarà pas a Anna Rehues a partir de finals d'agost

L'actual alcaldessa dels Reguers, Esther Vidal, acompanyada de l'alcalde, Ferran Bel i de la nova alcaldessa a partir de finals d'agost, Anna Rehues. /

L'actual alcaldessa del poble dels Reguers (Tortosa), Esther Vidal,  deixarà aquesta responsabilitat a finals d'agost per "motius professionals". El relleu l'agafarà Anna Rehues, de 30 anys i llicènciada en Ciències Polítiques i de l'Administració i Graduada en Dret.

Vidal ha estat una de les persones que ha format part de l'equip de l'alcalde, Ferran Bel, des què va accedir a l'alcaldia, ara fa deu anys. L'encara alcaldesa dels Reguers ha explicat que "després de deu anys compartint el govern ara ja m'havia de plantejar el meu futur professional com a mestra i m'haig d'incorporar al 100%".

Vidal ha deixat clar que estarà al costat de la nova alcaldesa ja que encara té "el cuquet d'ajudar" i seguir col·laborant.

El relleu oficial es farà el proper dilluns 28 d'agost.

L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha agraït la tasca de Vidal i ha recordat que durant aquests deu anys s’han dut a terme importants obres als Reguers com ara la millora de la zona esportiva, la remodelació del consultori i de l’escola. En l’actualitat, s’està treballant en la millora de la xarxa de clavegueram entre els Reguers i Jesús i , properament, s’empendrà també aquesta reforma dins del nucli urbà.

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?