Últimas noticias Hemeroteca

Pepet i Marieta i Joan Rovira a les Festes de la Cinta

El dilluns 4 de setembre hi haurà un concert de cloenda amb els Quicos, Carmen París i la Banda Municipal de Müsica

Presentació del cartell de festes de la Cinta amb el seu autor, Ignasi Barrera, l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, la Reina de Festes, Maria Bel, i la Reina Infantil, Dafne Terol. /

Pepet i Marieta, Joan Rovira, Mishima I Aspencat són algunes de les actuacions musicals de les FESTES DE LA CINTA 2017 que tindràn lloc a Tortosa del 31 d’agost al 4 de setembre.

El regidor de festes Domingo Tomàs ha avançat que enguany s’ha volgut fer un tancament de festes molt especial amb el concert del dilluns 4 de setembre, que porta per títol NIT D’ARREL . El regidor ha explicat que a  més de l'habitual actuació de Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries  al concert  s'afegeix  " un referent en l'àmbit del panorama de la música folk-fushion com és la Carmen París i la Banda Municipal de Música, serà un actuació única i irrepetible".

 Les festes també inclouen ball amb orquestres com CIMARRON o ATALAIA i repeteixen el model d’actes totalment gratuïts. Els concerts es celebraran tots a l’escenari habitual del Parc Municipal Teodor González.  Divendres 1 de setembre actuarà Pepei i Marieta, dissabte 2 Aspencat  i diumenge 3 Joan Rovira.

També s'ha presentat el cartell de festes de la Cinta que ha estat dissenyat per Ignasi Barrera ,de SAETA COMUNICACIO. El cartell que vol evocar l’estètica dels anys 50, s'ha elaborat de forma maual i en ell s’ha reproduït el pont de l’Estat  i elements del seguici festiu. El seu autor ha explicat que "he seguit el tema que sempre ens marquen de la tradició i hem col·locat el pont que ja estarà remodelat amb el seguici festiu i el Palau Episcopal il.luminat, el Parador i uns focs d'artifici".

L’ajuntament de Tortosa donarà a coneixer en els propers dies qui pronunciarà el pregó que tindrà lloc el dissabte 26 d’agost , i que enguany coincideix amb les actuacions musicals del festival EBREMUSIK que es celebrarà a la plaça de l’Ajuntament.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?