Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 10 de Diciembre de 2019

Otras localidades

LA VENTANA LA VENTANA Andrés Velencoso y Quique Dacosta en 'La Ventana'

Els empleats de seguretat de l'aeroport faran vaga de 24 hores

Segons Juan Carlos Jiménez, assessor dels treballadors, la vaga començarà a mitjans d'aquest mes

Les cues a l'aeroport del Prat a mig matí per accedir als controls de seguretat. 25 de juliol del 2017 / ()

Els treballadors de la vigilància privada de l'Aeroport del Prat anuncien una vaga indefinida, les 24 hores del dia, per protestar contra la manca d'efectius, a partir de mitjans de mes.

Els empleats han decidit endurir la protesta en assemblea després que AENA s'hagi negat a seure per negociar.

El comité d'empresa ja havia anunciat aturades parcials aquesta setmana. Concretament, divendres, diumenge i dilluns. Ara registraran aquesta nova vaga indefinida que pot deixar bloquejat l'Aeroport de Barcelona i que segons Juan Carlos Jiménez, assessor dels treballadors, començarà a mitjans d'aquest mes. "Aquest cap e setmana farem la que ja està convocada i gestionarem l'altra per mitjans de mes".

Fonts de la direcció de l'aeroport del Prat s'han limitat a dir que es tracta d'un conflicte entre aquests treballadors i l'empresa que té el servei en concessió i que AENA no pot fer res més enllà de recomanar als usuaris que hagin d'agafar que vagin a l'aeroport amb més antelació i que estiguin atents a les pantalles

Els treballadors d'EULEN, l'empresa encarregada del control de seguretat a l'Aeroport, ho han decidit per una amplíssima majoria del 92% dels vots.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?