Miércoles, 12 de Agosto de 2020

Otras localidades

Una explosió de gas, principal hipòtesi en la investigació del sinistre d’Alcanar

Els Mossos d'Esquadra segueixen investigant les causes de l'esfondrament d'una finca a la urbanització Casablanca d'Alcanar Platja. Encara no s'ha identificat la víctima mortal ni se li ha pogut prendre declaració al ferit greu

Efectius dels Mossos busquen indicis per determinar les causes de l'explosió a Alcanar.

Efectius dels Mossos busquen indicis per determinar les causes de l'explosió a Alcanar. / Anna Mayor (ACN)

Una explosió de gas és la principal hipòtesi amb la qual treballen els Mossos d’Esquadra en la investigació de la forta explosió d’anit en una casa d’Alcanar Platja.

Hi ha una víctima mortal, però el cos policial no descarta que pugui haver-ne una altra sota les runes.

Els Mossos han confirmat que a l’interior de la casa sinistrada havia una gran quantitat de bombones de butà, que encara s’estan comptabilitzant, i que les persones que hi vivien podrien haver ocupat l’immoble.

La sotsinspectora Carme Domènech, cap de l’Àrea Bàsica Policial dels Mossos a Amposta, ha afrimat que “encara treballem amb totes les hipòtesis” i que no se’n descarta cap, però que l’explosió de gas sembla que podria ser la més plausible.

D’altra banda, els serveis tècnics de L’Ajuntament d’Alcanar han començat a revisar les cases veïnes a la de l’explosió per descartar afectacions greus i garantir que tothom pugui tornar a casa sense perill.

De moment, se n’han revisat dos i no s’hi ha trobat danys greus. L’alcalde d’Alcanar, Alfons Montserrat, ha explicat que només tres dels veïns havien tingut problemes per trobar allotjament alternatiu, però a mesura que va avançar la nit van trobar un lloc on estar-se.

Encara no s’ha pogut identificar la víctima mortal i al ferit greu que va ingressar a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa encara no se li ha pogut prendre declaració. Fonts del centre hospitalari confirmen que l’home segueix greu, però que no es tem per la seua vida. La resta de ferits ja han estat donats d’alta.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?