Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 23 de Julio de 2019

Otras localidades

La clàusula de sortida de Seri continua vigent

Fonts del Niça asseguren a SER Catalunya que el futbolista ivorià encara té vigent la clàsula de 40M€ que es va pactar amb ell i que no ha caducat, com han publicat alguns mitjans en les últimes hores. Si el Barça paga 40M€, Jean michel Serí serà blaugrana.

Jean Michel Seri, migcampista ivorià de 26 anys, és objectiu del Barça, agrada molt a la secretaria tècnica del club i s'està treballant per incorporar-lo. De fet, avui l'Equipe assegura que l'acord amb el jugador éstotal, que signaria per 4 temporades, i que ara només falta que el Barça aboni els 40M€ de clàusula.

La clàusula existeix. Ho vam explicar dissabte i avui ho hem confirmat perquè a França s'ha publicat que la clàusula havia caducat el 15 de juliol i que el Niça no tenia cap intenció de vendre Seri per 40M€. Això ha encès totes les alarmes, però fonts del Niça han confirmat a SER Catalunya que és fals: que Seri manté aquesta clàusula de 40M€ i que si el Barça la paga es convertirà en nou jugador blaugrana.

De moment, algunes fonts del Niça ens diuen que el barça no s'ha posat en contacte amb ells a dia d'avui, però aviat podria haver-hi novetats en aquest sentit.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?