Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 21 de Julio de 2019

Otras localidades

100% tranquils

L'entorn de Messi assegura que tothom pot estar tranquil amb la seva renovació. L'argentí espera que el Barça faci un equip competitiu per seguir aspirant a tot, però en cap cas ha pensat en abandonar el club ni s'ha reunit amb el City.

()

Leo Messi té intenció de signar la renovació amb el Barça i no li passa pel cap la possibilitat de marxar. Fonts de l'entorn del crack argentí asseguren que no hi ha cap possibilitat que Messi no signi una renovació que està completament pactada i tancada i només s'hi ha de posar la signatura.

Messi vol que el Barça construeixi un equip competitiu després de la marxa de Neymar, i així li ha fet saber als dirigents. Això fa queal club hi hagi certa pressió i intranquilitat, però ell té molt clar que signarà la renovació i continuarà aquí.

Així, el culé pot estar cent per cent tranquil. Almenys aquest és el missatge que s'envia des de l'entorn de Messi: és cert que ell encara no ha signat el seu nou contracte, que la renovació es va anunciar el 5 de juliol i ell encara no hi ha posat la seva signatura, però ens asseguren que ho farà i que tothom pot estar tranquil.

Això sí, Messi vol que el Barça es mogui per reforçar l'equip, vol un equip competitiu i així els hi ha fet saber als dirigents del club, per això al barça hi ha certa pressió i certa intranquilitat perquè el vestidor en general i Messi en concret esperen fitxatges importants per tenir un equip competitiu després de la marxa de Neymar. Això no vol dir que Messi estigui pensant en marxar ni hagi flirtejat amb el Manchester City. És fals que gent de l'entorn de Messi s'hagi reunit amb representants del club anglès com s'ha publicat en les últimes hores, i el City nega que tingui interès en pagar la clàusula de Messi...tot i que per diners, podria.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?