Martes, 22 de Septiembre de 2020

Otras localidades

LA LLAVOR

De primer, arròs

La nova temporada de La Llavor ve carregada de continguts i en el primer programa fem una ullada a la campanya de l’arròs que es troba en plena sega

En el parc natural de l’Albufera comença ja l’època de sega de l’arròs, una campanya en què els arrossers continuen sense trobar una alternativa viable a la crema de la palla, en què la producció es veurà reduïda per l’afectació del fong conegut como “pyricularia” i en què continuen sense tindre preus justos els productors.

Ho han explicat en el primer programa de la temporada de La Llavor els responsables de la sectorial de l’arròs de l’Associació Valenciana d’Agricultors (AVA-Asaja) i La Unió de Llauradors i Ramaders, Miguel Minguet i Enric Bellido, respectivament.

Insisteixen que malgrat els anys d’investigacions, actualment no hi ha alternativa a la crema de la palla de l’arròs. Recorden que no és tant la utilitzat que se li puga donar a ixa palla, ja que alternatives existeixen, sinó que el problema radica en com es retira, principalment de les zones més humides.

A més de l’arròs, en esta primera edició hem parlat de vi, d’innovacions en el nostre sector, de tota l’actualitat del sector agroalimentari valencià i a més hem conegut millor com s’elabora l’oli Bucària, considerat un dels millors del món i que es fa a Bocairent.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?