Últimas noticias Hemeroteca

Voluntaris al torn d’ofici i advocats que assessoraran gratuïtament

Ampli desplegament de l'advocacia lleidatana per donar cobertura al referèndum

El col·legi d'advocats de Lleida ha ampliat la llista d'advocats d'ofici voluntaris que estan disponibles per diumenge que ve per donar resposta a un possible increment dels serveis amb motiu de l'ú d'octubre.

ENTREVISTA. Anna Nadal. La llista d'advocats d'ofici passa de 8 a 64 amb motiu del referèndum / MERCE MARCH (RÀDIO LLEIDA)

Anna Nadal és la presidenta del Torn d'ofici, afirma que si habitualment els advocats d'ofici per un cap de setmana són 8, aquest cap de setmana seran 64. Per exemple, per la partida judicial de Lleida ciutat, es passa de 2 a 22.

I, a més a més d'aquest increment voluntari, en el torn d'ofici, s'ha constituït un grup, d'advocats per la democràcia, col·lectiu anomenat ADVOCACIA PER LA DEMOCRÀCIA – LLEIDA . Són fins avuia uns 80, i estaran presents al col·legis electorals de tota la demarcació, a mesura que puguin.

Amb l'objectiu d'assessorar gratuïtament a la ciutadania que s'acosti als col·legis electorals per garantir el seu dret a vot i vetllar per què no es produeixin vulneracions dels drets fonamentals de les persones. Aquests advocats estaran identificats amb un distintiu visible que els identificarà com a tals per a tothom que els necessiti.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?