Últimas noticias Hemeroteca

El ferit per una pilota de goma no ha perdut l’ull

La família de l'home de 38 anys que va rebre l’impacte d’una pilota de goma a l’ull demana vídeos i fotografies de la càrrega policial a l’Escola Ramon Llull de Barcelona l’1 d’octubre

Agents de la policia nacional apunten amb fusells de boles de goma als manifestants durant les protestes de l'1 d'octubre del 2017 / ()

L’home de 38 anys que va rebre l’impacte d’una pilota de goma a l’ull disparada per la Policia Nacional l’1 d’octubre a l’Escola Ramon Llull de Barcelona no ha perdut l’ull. Ho ha confirmat la directora de litigi del centre Iridia, Anaïs Franquesa, en representació de la família del noi. El noi continua ingressat a l’espera de saber com li ha afectat l’impacte de la pilota de goma a la visió. “L’impacte va ser fort, va ser intervingut d’urgència i està pendent d’evolució”.

La família agraeix el suport ciutadà rebut i demana que tothom que tingui fotos o vídeos de la càrrega policial a l'Escola Ramon Llull els hi faci arribar a través del centre Iridia. Tot i que són conscients, ha dit Franquesa, que la prohibició de les pilotes de goma vigent a Catalunya només afectaria als Mossos d'Esquadra i no a la resta de cossos i forces de seguretat.

Aquest centre de defensa dels drets humans i l'Ajuntament de Barcelona han impulsat un grup d'assessorament legal pels ferits a Barcelona durant les càrregues policials de l'1 d'octubre. De moment han rebut entre 10 i 15 peticions.

L'altre ferit greu, l'home de 70 anys que va patir un infart a Lleida quan va arribar la Policia Nacional al seu col·legi electoral, continua estable a l'Hospital Vall d'Hebron.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?