Jueves, 15 de Abril de 2021

Otras localidades

MADRID FUTURA MADRID FUTURA ¿Cómo cambia la pandemia el urbanismo en Madrid?

Banc Sabadell es trasllada a Alacant

El consell d'administració de Banc Sabadell ha acordat avui en sessió extraordinària traslladar la seva seu social a Alacant davant la possibilitat que en els pròxims dies al Parlament de Catalunya faci una declaració unilateral d'independència

CaixaBank anuncia que adoptarà les 'decisions necessàries, en el moment oportú'

El president del Banc Sabadell, Josep Oliu

El president del Banc Sabadell, Josep Oliu / ACN

El consell d'administració de Banc Sabadell ha acordat avui en sessió extraordinària traslladar la seva seu social a Alacant davant la possibilitat que en els pròxims dies al Parlament de Catalunya faci una declaració unilateral d'independència.

Aquest canvi de domicili social garantirà que l'entitat segueixi estant sota el paraigua regulador del Banc Central Europeu (BCE) en cas de secessió, el que garanteix els interessos d'accionistes, clients i empleats dins de qualsevol escenari.

Aquest trasllat suposarà també que el pagament d'impostos de la societat es dugui a terme a la ciutat que alberga la nova seu del banc, en aquest cas Alacant.

La tensió política a Catalunya s'havia traduït en una sortida de capitals de l'entitat i al banc expliquen que calia tallar-la. Després de l'anunci, Banc Sabadell és el valor que més guanya en borsa, per sobre del 5'78 per cent.

CaixaBank, "en el moment oportú"

CaixaBank adoptarà les 'decisions necessàries, en el moment oportú, sempre amb l'objectiu de fer prevaler els interessos dels clients, accionistes i empleats', han informat a Efe fonts oficials de l'entitat bancària.

CaixaBank ha sortit així al pas de les expectatives creades en el sector financer arran d'haver-se sabut avui que el Banc Sabadell reunirà aquesta tarda el seu consell d'administració en una cita extraordinària per decidir si trasllada la seva seu social a Madrid o a Alacant, davant l'eventualitat que el Govern català declari unilateralment la independència de Catalunya.

L'entitat que presideix Jordi Gual compta amb una xarxa d'oficines de més de 5.400 oficines a tot Espanya i amb 15,8 milions de clients, i gestiona uns recursos de clients de prop de 350.000 milions d'euros

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?