Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 10 de Diciembre de 2019

Otras localidades

Gas Natural i Caixabank també marxen

Les dues entitats aproven traslladar les seves seus a Madrid i a València

El consell d'administració de Caixabank ha aprovat per unanimitat el trasllat de la seu social de l'entitat al carrer Pintor Sorolla de València.

Un decret aprovat pel Govern aquest divendres fa possible el canvi tot i que els estatuts de Caixabank recullen que una modificació d'aquest calat ha de comptar amb la llum verda de la junta d'accionistes.

El reial decret llei de mesures urgents en matèria de mobilitat dels operadors econòmics dins el territori nacional elimina en la pràctica que un eventual trasllat hagi de passar per la junta d'accionistes.

Aquesta qüestió només haurà d'abordar en junta a les empreses els estatuts incloguin una "menció expressa" per la qual el consell d'administració no pugui ser competent per al canvi de seu.

L'empresa energètica Gas Natural ha seguit el mateix camí i també treu la seva seu social de Catalunya. Segons ha pogut saber la Cadena SER, el Consell d'Administració de Gas Natural ha aprovat el canvi de seu. El destí és Madrid.

L'energètica s'uneix a entitats bancàries com Banc Sabadell, que ha traslladat la seva seu social a Alacant, o altres empreses com la biotecnològica Oryzon i treu la seva seu social de Catalunya davant la incertesa d'una possible declaració unilateral d'independència.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?