Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 18 de Agosto de 2019

Otras localidades

Darwin i l'expressió de les emocions

  • Aquest cap de setmana parlem del naturalista Charles Darwin i del seu llibre "L'expressió de les emocions en l'home i en els animals", traduït pel científic del CSIC Xavier Bellès, que ens acompanya a La Bookeria amb Gonzalo Laguno i Ricardo Martínez.
  • La Lola Sans es posarà dins la pell de la seva dona, de l'Emma Wedgwood i de com va viure les teories evolucionistes de Darwin, des de la seva profunda religiositat.
  • En Carlos Blázquez ens parlarà d'experiments lingüístics amb animals i amb nens.
  • Al Bloc d'actualitat us recomanem el "Bestiari" de la il·lustradora Joana Santamans i a la Mirada petita resenyem contes que tenen la natura com a protagonista.
  • Acomiadem el programa amb una cançó gaèlica amb història, que va popularitzar Cat Stevens la dècada dels 70, "Morning has broken".

Aquest cap de setmana parlem del naturalista Charles Darwin i del seu llibre "L'expressió de les emocions en l'home i en els animals", traduït pel científic del CSIC Xavier Bellès, que ens acompanya a La Bookeria amb Gonzalo Laguno i Ricardo Martínez.

La Lola Sans es posarà dins la pell de la seva dona, de l'Emma Wedgwood i de com va viure les teories evolucionistes de Darwin, des de la seva profunda religiositat.

En Carlos Blázquez ens parlarà d'experiments lingüístics amb animals i amb nens.

Al Bloc d'actualitat us recomanem el "Bestiari" de la il·lustradora Joana Santamans i a la Mirada petita resenyem contes que tenen la natura com a protagonista.

Acomiadem el programa amb una cançó gaèlica amb història, que va popularitzar Cat Stevens la dècada dels 70, "Morning has broken".

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?