Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 21 de Febrero de 2020

Otras localidades

Durao Barroso tancarà una cimera sobre el sistema financer andorrà

Més de trenta entitats bancàries de primer ordre mundial es donaran cita a l'Andorra Financial Summit organitzat pel Govern amb l'objectiu de conèixer el procés de transformació dut a terme per Andorra en matèria financera i fiscal

José Manuel Durao Barroso tancarà l'Andorra Financial Summit el proper 26 de setembre a Andorra / ()

Representants d'entitats financeres de primer ordre mundial es donaran cita el dia 26 d'aquest mes a la primera cimera sobre finances d'Andorra organitzada pel Govern. Entre els convidats, destaca l'expresident de la Comissió Europea, José Manuel Durao Barroso.

La finalitat d'aquesta trobada, que reunirà més de 30 entitats bancàries, gestores de fons i agències de ràting d'Europa i els Estats Units, és donar a conèixer el procés de transformació dut a terme per Andorra en termes de transparència, homologació i cooperació fiscals.

L'acte comptarà, entre d'altres, amb la presència del cap del Govern, Antoni Martí, qui obrirà el Summit, seguit de diverses ponències dels ministres Gilbert Saboya i Jordi Cinca, així com les exposicions dels directors dels reguladors financers, Carles Fiñana de la UIFAND i Ramon López de l'INAF. L'expert legal del prestigiós bufet Uría, Luís Viñuales, també pronunciarà una conferència sobre la implementació a Andorra dels estàndars internacionals en matèria financera.

La jornada la clourà l'expresident de la Comissió Europea, José Manuel Durao Barroso, en un sopar de gala a Soldeu durant el qual oferirà un discurs valorant la importància de l'adaptació de la normativa financera del petits estats als estàndards internacionals pel seu encaix dins la UE.

L'Andorra Financial Summit comptarà amb responsables de les àrees de compliment normatiu, jurídic, riscos i de negoci de les entitats participants.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?