Últimas noticias Hemeroteca
SESIÓN DE CONTROL SESIÓN DE CONTROL Cataluña vuelve a centrar la sesión de control al Gobierno en el Congreso

El Bulevard Rosa tancarà l'any que ve

Els propietaris volen convertir aquest històric centre comercial, que ara té un centenar de locals, en una àrea amb 3 o 4 grans botigues

Bulevard Rosa al Passeig de Gràcia de Barcelona /

El Bulevard Rosa tancarà durant el primer semestre de l'any que ve. Els propietaris d'aquestes històriques galeries del Passeig de Gracia han decidit canviar l'actual model comercial, segons ha avançat la publicació econòmica Ejeprime.

Fonts del sector han confirmat a SER Catalunya que la idea seria substituir el centenar de locals que tenen ara mateix per un àrea comercial on hi hauria un màxim de 4 grans botigues.

El president de l'Associació d'Amics del Passeig de Gràcia, Lluis Sans, lamenta que desaparegui el Bulevard Rosa. Diu que és "una llàstima" que tanqui perquè aquest eix "perd una altra senya d'identitat" igual que va passar fa un parell d'any amb el tancament de Vinçon.

Lluis Sans ha explicat que feia algun temps que el Bulevard havia perdut atractiu comercial i que no era fàcil trobar llogaters per als locals que quedaven buits. Això seria el que hauria portat als propietaris a impulsar aquest canvi.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?